Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Schalotten
- 50 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 6 Eier
- 2 geh. EL frische Kräuter, gemischt, in Streifen (volitelně)
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 987 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putengulaschsuppe
45 min
Hähnchen-Omelette
45 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Eierpaste
50 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Holländische Käse-Eier
40 min
Reis-Thunfisch-Salat
40 min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 min
Currywurstsuppe
40 min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 min
Putenfleisch-Fajita-Wraps mit Pilzen
30 min