Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf (1 petit œuf)
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème pâtissière
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 350 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 35 g de fécule de maïs
Cuisson et finitions
- 250 g de framboises
- quelques pistaches vertes, concassées, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2830 kJ / 676 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Spritz au chocolat
50min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Gâteau aux pommes
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Bûche aux framboises
2hod. 10min
Chouquettes du goûter
35min
Madeleines marbrées choco-vanille
1sa 25 dk
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Crumble pommes et fruits rouges
50min
Muffins aux fruits rouges
30min