Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf (1 petit œuf)
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème pâtissière
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 350 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 35 g de fécule de maïs
Cuisson et finitions
- 250 g de framboises
- quelques pistaches vertes, concassées, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2830 kJ / 676 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Bûche glacée au pralin d'amande
5h
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Cupcakes à la vanille
20min
Gâteau aux pommes
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Cake au citron
1h 50min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Macarons à la vanille
3h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h