Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf (1 petit œuf)
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème pâtissière
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 350 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 35 g de fécule de maïs
Cuisson et finitions
- 250 g de framboises
- quelques pistaches vertes, concassées, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2830 kJ / 676 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Tartelettes crumble pistache et framboise
2 godz. 30 min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Rochers coco et chocolat
35min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Financiers à la framboise
25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Crumble pommes-framboises
50min