Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 200 g de lait
-
15
g de levure boulangère fraîche, émiettée,
nebo 8 g de levure boulangère sèche - 15 g de sucre en poudre
- 370 g de farine à pain
- 1 c. à café rase de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 405.3 kJ / 96.9 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 127.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Brioche Spirale
2h 45 min
Pain cocotte
2h 20min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Chocolats de Noël
1h
L'histoire Vorwerk
5 dk
ATELIER menu 2
1h
L'histoire Vorwerk
5 dk
ATELIER menu 1
1h
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 dk
Pain rapide
1h 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min