
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 根 黄瓜 ,切去2头,去皮或不去皮(大约800克)
-
200 - 250
克 酸奶油
nebo 200 - 250 克 希腊酸奶 - 1 - 2 茶匙 盐
-
1
把 新鲜莳萝 ,用剪刀剪小段
nebo 4 汤匙 干莳萝 - 1 茶匙 现磨黑胡椒粉 (volitelně)
- 1 汤匙 苹果醋 (volitelně)
- 1 茶匙 糖 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 161 kcal / 673.5 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 907.6 mg