Zařízení & příslušenství
凉拌卷心菜(TM6)
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
卷心菜 切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小200 克
-
紫洋葱 (volitelně) 大块或一切二,可以放入进料口的大小120 克
-
胡萝卜 去皮,切去根部150 克
-
青苹果 不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽100 克
-
盐 依个人口味调整½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
美乃滋 依个人口味调整4 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
413.5 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
609.3 kJ /
145.6 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepty/-ů
Čína
Čína