凉拌卷心菜(TM6)

凉拌卷心菜(TM6)

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份

Suroviny

  • 卷心菜 切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小
    200 克
  • 紫洋葱 (volitelně) 大块或一切二,可以放入进料口的大小
    120 克
  • 胡萝卜 去皮,切去根部
    150 克
  • 青苹果 不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽
    100 克
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 美乃滋 依个人口味调整
    4 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 413.5 mg
Protein 1.1 g
Kalorie 609.3 kJ / 145.6 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...