Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
nebo 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 114.3 mg
Alternativní recepty
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Mantı
1h 45min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min
Sütlü Burger Ekmeği
4 Std.
Çedar Dolgulu Burger
45 Min
Cantık
50min
Kaşarlı Pide
1h 45min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min
Sömelek Köfte
1 godz.
Ketçap
1 Std. 15 Min
Körili Tavuklu Wrap
50min