Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Sacharidy
- 149.1 g
- Tuk
- 88.5 g
- Nasycený tuk
- 50.2 g
- Vláknina
- 25.3 g
- Sodík
- 3815.8 mg
Alternativní recepty
Pratik Sucuk
12u. 25min
Portakallı Lokum
26h 50 min.
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Sebzeli Galette
1h 30min
Pinyata Çikolata
6h 35min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1h 5min
Ekşili Köfte
1h 15min
Keşkül
3h 20min
Lor Peyniri
30min
Çerkez Tavuğu
1h
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Fındıklı Lokum
27u. 5min