Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
塔皮
- 60 克 糖
- 160 克 奶油 ,冷藏,切塊
- 300 克 麵粉
- 1 顆 蛋
- 1 小撮 鹽
-
1 ½
茶匙 天然香草糖 ,自製
nebo 1 茶匙 天然香草精
卡士達醬
- 200 克 鮮奶油
- 300 克 全脂牛奶
- 2 顆 蛋
- 2 顆 蛋黃 ,(詳見要訣)
- 110 克 糖
- 50 克 玉米粉
- ½ 支 香草豆莢 ,取籽,(詳見要訣)
- 1 小撮 鹽
組裝
- 奶油,有鹽或無鹽 ,塗抹用
- 麵粉 ,多備一些灑粉用
- 90 克 蜜桃 (約1顆), 熟但仍結實, 去籽不去皮,切半,底部修平 (詳見要訣)
- 180 克 奇異果 (約2顆),熟但仍結實,去皮
- 400 克 新鮮草莓 ,熟但仍結實,去蒂
- 80 克 杏桃果醬
- 15 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1984 kJ / 474 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 79 mg