Potato and Rosemary Flatbread

Potato and Rosemary Flatbread

4.6 5 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
    200 g
  • water plus extra to cover sliced potatoes
    200 g
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • olive oil
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coarse salt flakes to taste
    ½ - 1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2273 kJ
Protein 15 g
Tuk 19 g
Sacharidy 76 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 776 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...