Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
- 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
- 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 50 g olive oil
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 776 mg
Alternativní recepty
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1 godz.
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Focaccia
3h
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
Egg salad in crispy Easter nests
1 godz.
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Calzone Napoletano
1h 40min