Rødkålsalat med fiken og gorgonzola

Rødkålsalat med fiken og gorgonzola

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porsjoner

Suroviny

  • eple, søtt fast, kjernet, delt i fire
    1
  • sjalottløk halvert
    1
  • rødkål delt i biter
    300 g
  • fiken, tørket delt i biter (3 cm)
    30 g
  • lønnesirup
    10 g
  • hvit balsamicoeddik
    30 g
  • tranebærjuice
    30 g
  • rapsolje
    40 g
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • ruccola, blader
    50 g
  • Gorgonzola, dolce (myk) smuldret
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 5 g
Kalorie 969 kJ / 231 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše