Zařízení & příslušenství
Bruschetta med bønnepålegg
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner
Suroviny
-
parmesanost delt i biter (3 cm)50 g
-
vann1000 g
-
favabønner, frosne tint500 g
-
grønne erter, frosne50 g
-
hvitløksfedd2
-
basilikum, fersk bare blader2 kvister
-
vårløk trimmet og delt i kvarte2
-
oliven10
-
sitronsaft (ca. ½ sitron)2 ts
-
havsalt etter smak1 - 2 klyper
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klyper
-
surdeigsbrød delt i skiver (2 cm tykke) og ristet1
-
feta ost smuldret100 g
-
"extra virgin" oliven olje til pynt (valgfritt)1 ss
-
sitron kun skall, ingen hvit marg, til pynt (valgfritt)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
1392.4 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Tuk
18.7 g
Vláknina
15.5 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
78.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarisk kjøkken
51 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Detoxsalat
Žádné hodnocení
Eksotisk fruktpudding
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avokadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Djevelegg
Žádné hodnocení
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Žádné hodnocení
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Žádné hodnocení
Asparges-og mangosalat
Žádné hodnocení
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min.