Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip

Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 stykker

Suroviny

Potetpudding
  • vann
    500 g
  • havsalt
    2 ts
  • poteter, melne delt i biter (3 cm)
    330 g
  • sjalottløk halvert
    60 g
  • tørket morellsopp bløtlagt i kokende vann i 30 minutter, og deretter presset
    15 g
    tørket shiitake sopp, bløtlagt i kokende vann i 30 minutter, og deretter presset
  • smør, usaltet i terninger
    20 g
  • egg, medium
    1
  • maisstivelse
    1 ss
  • Taleggio ost delt i biter (2 cm)
    100 g
  • butterdeig
    275 g
  • hvetemel til dryssing
Gressløkdip
  • crème fraîche, min 30% fett
    200 g
  • Worcestershire saus
    2 dæsj
  • sitronsaft
    1 ss
  • gressløk, fersk (volitelně) finskåret, pluss ekstra til garnering (valgfritt)
    ½ bunt
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Protein 8 g
Kalorie 1317 kJ / 315 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše