Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 奶油生菜 ,菊苣或类似的生菜,切成两半放入进料口的大小
- 600 克 西洋梨 或类似的梨,一切二,取果核和梗
- 1 汤匙 核桃油
- 150 克 丹麦蓝纹奶酪 ,掰碎的
- 50 克 榛子 ,烤熟的,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 460.9 mg