Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (volitelně)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 924.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Noten bolognese
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min