Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 510 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (volitelně)
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 250 g di farina integrale
- 150 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2026 kJ / 484.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1184.1 mg
Alternativní recepty
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Impasto base per pane
1 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24óra
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Piadina (vegan)
45 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.
Focaccia
6h
Pane semplice
4 Std.