Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 510 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (volitelně)
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 250 g di farina integrale
- 150 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2026 kJ / 484.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1184.1 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pane semplice
4h
Pagnotta rustica
3h
Impasto base per pane
1h
Tortine alle carote
1h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Impasto per pizza di segale
2h 10 min
Focaccia
6hod.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Pizza caprese
9h
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.