Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 221 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Mandorle sabbiate
1h
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Verdure miste insaporite
30min
Yogurt
12 godz.
Caponata (TM6)
1h 30min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Caramello salato
1h
Crema Bimby ® (TM6)
45min
Besciamella (TM6)
15min