Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 96.7 g
- Nasycený tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Watermelon Lemonade
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min