Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 96.7 g
- Nasycený tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1j 35 menit
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min