Zařízení & příslušenství
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Příprava 10min.
Celkový 20min.
24 darab
Suroviny
-
extraszűz olívaolaj100 g
-
fokhagyma gerezd140 g
-
bébispenót, friss85 g
-
parmezán darabokra vágva110 g
-
krémsajt kockákra vágva110 g
-
30 g natúr joghurttejföl30 g
-
articsóka szív, marinált lecsepegtetve170 g
-
piros csípőspaprika pehely (volitelně) ízlés szerint¼ tk
-
só ízlés szerint¼ - ½ tk
-
feketebors, őrölt⅛ tk
-
bagett vekni (kb. 455 g egyenként)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 darab
Sodík
284.5 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
662.8 kJ /
158.4 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
15.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tavaszi ízek
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Indiai mustár
15min.
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45min.
Olívás kence
5min.
Kenyérszósz
Žádné hodnocení
Obatzter (kenhető sajt)
10min.
Gombás pástétom
Žádné hodnocení
Chili zselé
Žádné hodnocení
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1hod. 35min.
Taramasalata (Ikrasaláta)
Žádné hodnocení
Ikrasaláta
Žádné hodnocení
Ketchup
1hod. 15min.
Bazsalikomos pesto
10min.