Zařízení & příslušenství
Mustáros-kapros szósz
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
350 g
Suroviny
-
repceolaj200 g
-
kapor, friss csak a levelek10 - 15 g
-
kristálycukor ízlés szerint20 - 30 g
-
fehér borecet20 g
-
citromlé20 g
-
dijoni mustár vagy más közepesen csípős mustár25 g
-
édes mustár30 g
-
tojás sárgája1
-
só½ tk
-
feketebors, őrölt¼ tk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Protein
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tuk
211 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alap szakácskönyv
133 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Indiai mustár
15min.
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45min.
Olívás kence
5min.
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Žádné hodnocení
Kenyérszósz
Žádné hodnocení
Obatzter (kenhető sajt)
10min.
Gombás pástétom
Žádné hodnocení
Chili zselé
Žádné hodnocení
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1hod. 35min.
Taramasalata (Ikrasaláta)
Žádné hodnocení
Ikrasaláta
Žádné hodnocení
Ketchup
1hod. 15min.