Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
水果和蔬菜
- 100 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
- 50 克 黄梨 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的四等块
- 100 克 黄瓜 ,去末端,切成适合通过进料器的两半
- 200 克 马铃薯 ,去皮,切成适合通过进料器的四等块
- 100 克 沙葛 ,去皮,切成适合通过进料器的楔形状
- 50 克 红萝卜 ,去皮
- 1000 克 水 ,加上步骤 5 中浸泡土豆的额外费用
- 3 个 蛋
- 50 克 新鲜豆芽
花生酱
- 60 克 长辣椒 ,切半
- 2 条 新鲜指天椒 ,适量调味
- 2 汤匙 虾米
- 1 个 蒜瓣
- 1 ½ 茶匙 盐
- 25 克 砂糖
- 70 克 椰糖 ,切成薄片
- ½ 茶匙 香菇调味粉
- 1 茶匙 白醋
- 200 克 香烤花生 (参考贴士)
- 400 克 热水
- 100 克 绿生菜 ,切块 (3公分)
- 150 克 豆干 ,切丁 (2公分),油炸
- 印尼恩饼 ,适量调味,盛盘用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 806 mg