Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
香草柠檬黄油
- 5 克 欧芹叶
-
1
支 新鲜红辣椒 ,切片
nebo 1 茶匙 干辣椒片 - 120 克 黄油
- 40 克 橄榄油
- 10 克 鲜榨柠檬汁
- 1 克 盐 ,约2-3小撮
杏仁泡椒酱
- 30 克 去皮美国大杏仁
- 200 克 泡椒 ,拧干水分
- 10 克 苹果醋
- 20 克 蜂蜜
- 1 克 盐 ,约2-3小撮
罗勒酸奶酱
- 4 - 5 枝 新鲜罗勒 ,取叶
- 1 瓣 蒜头
- 150 - 200 克 希腊酸奶
- 4 - 6 小撮 盐 ,加上额外的调味料
烧烤和组装
- 1 条 海鲷 ,整条,去内脏,洗净沥干
- 200 - 300 克 新鲜章鱼 ,章鱼触角
- 400 - 500 克 大虾
- 适量 樱桃番茄 ,带藤
- 6 - 8 个 扇贝
- 2 - 3 小撮 盐
- 适量 橄榄 ,装饰用
- 适量 腌制刺山柑 ,装饰用
- 适量 法式长棍面包 ,切片
- 适量 欧芹叶 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3077.6 kJ / 735.6 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 1366.4 mg