Zařízení & příslušenství
Fenchelzöpfe
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
13 Stück
Suroviny
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
244 mg
Protein
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Made by me
80 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Sesamstollen
32hod.
Penjurlije (Hefegebäck mit Schafskäse)
3hod.
Dattel-Nuss-Bällchen
20min.
Oliven-Ciabatta
24hod.
Fermentations-Sud für Gemüse
120hod.
Haferflocken-Nuss-Brot
1hod. 50min.
Zwirbel-Sonne
2hod. 10min.
Granola-Clusters
50min.
Käse-Kürbiskern-Stangen
1hod. 30min.
Nuss-Kekse
50min.
Fladenbrot
2hod.
Sultan Lokumu (Grieß-Kokos-Dessert)
3hod.