
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 5 g frische Hefe
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 1 geh. TL Salz
- 1 EL Fenchelsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 143 kcal / 599 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 244 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Sanddorn-Fruchtschnitten
30 Min
Sesam-Stangen
1 Std.
Mehrkorn-Kräcker
1 Std. 30 Min
Drömmar
50 Min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 Min
Fladenbrot
2 Std.
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 Std. 30 Min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Frühstückshörnchen
1 Std. 20 Min
Vollkorn-Fladenbrot
2 Std. 30 Min
Orient-Fladenbrote
1 Std.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.