
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de biscuits speculoos type Lotus®
- 50 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 150 g de lait concentré sucré
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 107.2 kcal / 448.3 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 101.8 mg
Alternativní recepty
ATELIER menu 2
1hod.
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12hod.
Sirop de framboise
1hod. 25min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3hod. 55min
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Cookies américains
50min
Crème dessert au chocolat
25min
Sauce au poivre
25min