Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de biscuits speculoos, type Lotus®
- 50 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 150 g de lait concentré sucré
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 448.3 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 101.8 mg
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Glace à la violette
12hod.
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Crème dessert saveur madeleine
20min
Jus de raisin
6min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1h 5min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème fouettée mascarpone
5min
Crème dessert au chocolat
25min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min