Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di ribes nero
- 350 g di zucchero grezzo di canna
- 10 g di zucchero vanigliato
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 250 g di vino rosso
- 600 g di Vodka (40% di alcol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1799.9 kJ / 430.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 14.3 mg
Alternativní recepty
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Olio al timo e aceto di lamponi
504 Std.
Sciroppo per tè freddo
30min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30min
Malto d'orzo
51 Std.
Mousse al cioccolato vegana
30min
Obazda
10 min
Magdalenas
1h
Baguette
1 Std. 45 Min
Dulce de leche
3 Std.
Preparato per pane integrale
10 min
Mousse di ricotta a Varoma
35min