Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di zucchero grezzo
- 370 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 350 g di latte
- 100 g di alcol per liquori 95%
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 748 kJ / 178.8 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 55.4 mg
Alternativní recepty
Crema di whisky
2h
Salsa caramello al caffè
45 Min
Liquore caffè mou
55 min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Liquore alla menta e liquirizia
1h 30min
Liquore al cioccolato e peperoncino
1h 10min
Crema di liquore al pistacchio
2h 30min
Crema di liquore all'arancia
49h 15min
Liquore al torrone
50 Min
Croccante da regalare
1 Std.
Mandorle sabbiate
1 Std.
Liquore al mandarino
360h