Zařízení & příslušenství
黑糖南瓜蒸糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 人份
Suroviny
-
南瓜 去皮去籽,切塊120 - 130 克
-
水1220 克
-
核桃碎30 克
-
蔓越莓乾20 克
-
黑糖40 克
-
鹽1 小撮
-
蛋 (約53-63克)1 顆
-
二砂60 克
-
葵花油45 克
-
低筋麵粉100 克
-
泡打粉2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
151.6 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1213.8 kJ /
290.1 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
37.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品.蒸膳美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan