黑糖南瓜蒸糕

黑糖南瓜蒸糕

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 人份

Suroviny

  • 南瓜 去皮去籽,切塊
    120 - 130 克
  • 1220 克
  • 核桃碎
    30 克
  • 蔓越莓乾
    20 克
  • 黑糖
    40 克
  • 1 小撮
  • 蛋 (約53-63克)
    1 顆
  • 二砂
    60 克
  • 葵花油
    45 克
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 泡打粉
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 151.6 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 1213.8 kJ / 290.1 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 37.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...