Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringue
- 275 g caster sugar
- 180 g egg whites (approx. 6 egg whites), room temperature
Chocolate cream
- 180 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 50 g water
- 600 g thickened cream
Assembly
- Dutch cocoa powder, to sprinkle
- fresh cherries, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2251.1 kJ / 538 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37.4 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 71 mg
Alternativní recepty
Lemon Ginger Sour
Žádné hodnocení
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Poppy seed strudel with crumble topping
3 Std. 15 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
"To die for" mini pavlovas
2h 40 min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Porcini mushroom risotto
35min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Fudgy chocolate cake
50min