
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lahmacun Hamuru
- 165 g su
- 300 g un
- ¾ tk tuz
Lahmacun İçi, Hamurun Açılması ve Pişirilmesi
- 225 g kuzu kıyma (döş, tek çekim), lahmacun için
- 175 g dana kıyma (döş, tek çekim)
- 2 sarımsak (volitelně)
- 90 g maydanoz yaprağı, taze
- 120 g yeşil dolmalık biber çekirdeksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g kapya biber çekirdeksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 450 g domates olgun, orta boy, sekize bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ - 1 tk pul biber damak tadına göre
- un hamuru açmak için
- limon servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 290.8 kcal / 1216.9 kJ
- Protein
- 13.2 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 621.6 mg
Alternativní recepty
Mantı
1hod. 45min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6hod. 30min
Vanilyalı Dondurma
14hod. 20min
Pizza Hamuru
1hod.
Vanilya Şekeri
72hod.
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Žádné hodnocení
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1hod. 5min
Sokak Simiti
2hod. 30min
Peynirli Poğaça
1hod. 30min
Kaşarlı Pide
1hod. 45min
Pide
1hod. 20min