
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
nebo 40 g biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 198.1 kcal / 828.6 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1hod. 30min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1hod. 10min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
20min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Žádné hodnocení
Sucuklu Kuru Fasulye
10hod.
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1hod. 30min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9hod. 15min
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min