Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
nebo 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Bearnez Soslu Bonfile
Žádné hodnocení
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Badem Labne
Žádné hodnocení
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Peynirli Omlet
15min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35min