Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo 200 g konserve doğranmış domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
nebo 40 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 688.8 mg
Alternativní recepty
Tavuk Suyu
1ωρ. 10 λεπτ.
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20min
Karnabahar Pilavı
10min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Sotelenmiş Mantar
20min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min