Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Patates Püresi
50 min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Beşamel Sos
15 min
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 min
Kremalı Domates Çorbası
30 min
Kremalı Kabak Çorbası
25 min