
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 克 水
- 10 克 料酒
- 10 克 姜 切片
- 12 个 蛤蜊 泡水吐沙(约170克)
- 2 颗 蛋 打散(每个重约53-63克)
- ¼ 茶匙 盐 (volitelně)
- ½ 茶匙 麻油
- 1 根 葱 切葱花,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 106 kcal / 446 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.1 g