蛤蜊蒸蛋
TM31 TM5 TM6

蛤蜊蒸蛋

4.9 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 700 克 水
  • 10 克 料酒
  • 10 克 姜, 切片
  • 12 个 蛤蜊, 泡水吐沙(约170克)
  • 2 颗 蛋, 打散(每个重约53-63克)
  • ¼ 茶匙 盐 (volitelně)
  • ½ 茶匙 麻油
  • 1 根 葱, 切葱花,装饰用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
446 kJ / 106 kcal
Protein
10.4 g
Sacharidy
2.7 g
Tuk
6 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty