Zařízení & příslušenství
蛤蜊蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
水700 克
-
料酒10 克
-
姜 切片10 克
-
蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
-
蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
-
盐 (volitelně)¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.4 g
Kalorie
446 kJ /
106 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína