蛤蜊蒸蛋

蛤蜊蒸蛋

4.9 30 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
3 人份

Suroviny

  • 700 克
  • 料酒
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蛤蜊 泡水吐沙(约170克)
    12 个
  • 打散(每个重约53-63克)
    2 颗
  • 盐 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 切葱花,装饰用
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.4 g
Kalorie 446 kJ / 106 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...