Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 210 g Weizenmehl, glatt
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Staubzucker
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Marzinpanmasse
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Staubzucker
- 5 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Eiklar
- 15 g Butter, weich
Füllung
- 250 g Ribiselgelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dotterbusserl
50min
Eisenbahner von Dr. Oetker
1 Std. 30 Min
Marzipanwölkchen
25 Min
Eierlikörkekse von Dr. Oetker
1 Std. 20 Min
Linzerkipferl
1 Std. 10 Min
Rumkugeln von Dr. Oetker
30min
Schokokipferl
1 Std. 30 Min
Polo Nero
50min
Windringerl
3 Std.
Nuss-Striezel
2h 10min
Kokosbusserl
25h
Kaffeekrapferl
2h