Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 50 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
-
300 - 400
g Butterschmalz
nebo 300 - 400 g Rapsöl - 200 g Kokosfett, gehärtet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Gebackene Speckknödel
50min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfengolatschen
50min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Polsterzipfl
2h 10min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Buchteln mit Powidl
2u. 20min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min