Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 50 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
-
300 - 400
g Butterschmalz
nebo 300 - 400 g Rapsöl - 200 g Kokosfett, gehärtet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2hod. 10min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Kärntner Reindling
2h 40min
Linzerkipferl
1h 50min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Semmelknödel
50 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30 min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Frittaten
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min