Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 15min.
8 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 240 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 400 g di farina e un altro po' per infarinare
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 140 g di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
  • 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pizzichi di pepe
  • 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 porzioni

Sodík 5746.2 mg
Protein 137.5 g
Kalorie 13193 kJ / 3153.2 kcal
Tuk 116.9 g
Vláknina 34.4 g
Nasycený tuk 46.7 g
Sacharidy 400.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...