Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Protein
- 137.5 g
- Sacharidy
- 400.9 g
- Tuk
- 116.9 g
- Nasycený tuk
- 46.7 g
- Vláknina
- 34.4 g
- Sodík
- 5746.2 mg
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 λεπτ.
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Naan al coriandolo
1h 15min
Torta al malto d'orzo
55min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Mousse veloce al caffè
5 Min
Sangria al lampone e basilico
40 λεπτ.
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Cake al limone
1h 5min