Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Protein
- 137.5 g
- Sacharidy
- 400.9 g
- Tuk
- 116.9 g
- Nasycený tuk
- 46.7 g
- Vláknina
- 34.4 g
- Sodík
- 5746.2 mg
Alternativní recepty
Salsa cocktail
5 Min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30 min
Knöpfli all’aglio orsino
Keine Bewertungen
Lasagne
2 godz.
Girelle alle noci e cannella
Keine Bewertungen
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55 min
Pudding alle fragole
Keine Bewertungen
Mini-amaretti
1h 30 min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min
Brownies alle noci
Keine Bewertungen
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h