Zařízení & příslušenství
Gazpacho på gulbeta
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portioner
Suroviny
-
vatten1100 g
-
gulbetor delade och rengjorda1100 g
-
gul paprika85 g
-
vitlöksklyftor2
-
schalottenlök15 g
-
15 g vitvinsvinägersherryvinäger t.ex. spanska Oloroso, cava15 g
-
olivolja t.ex. Colavita, Pompeian, plus extra till servering110 g
-
salt efter smak1 ½ tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
vatten till önskad konsistens370 - 400 g
-
manchego-ost efter smak110 g
-
färsk persilja till garnering
-
krutonger till servering
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1417 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hej våren!
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ärt- och myntasoppa
20min.
Rökig mexikansk bönsoppa
35min.
Rostad pumpasoppa med apelsin
Žádné hodnocení
Sesamlax och ärtsoppa
1hod.
Koreansk ramen med tofu
50min.
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Žádné hodnocení
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45min.
Gurksoppa med räkor på spett
Žádné hodnocení
Curry- och sötpotatissoppa
Žádné hodnocení
Tom Yum med räkor
25min.
Broccoli- och stiltonsoppa
Žádné hodnocení
Tomat- och timjansoppa med linser
40min.