Gazpacho på gulbeta

Gazpacho på gulbeta

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portioner

Suroviny

  • vatten
    1100 g
  • gulbetor delade och rengjorda
    1100 g
  • gul paprika
    85 g
  • vitlöksklyftor
    2
  • schalottenlök
    15 g
  • sherryvinäger t.ex. spanska Oloroso, cava
    15 g
    15 g vitvinsvinäger
  • olivolja t.ex. Colavita, Pompeian, plus extra till servering
    110 g
  • salt efter smak
    1 ½ tesked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • vatten till önskad konsistens
    370 - 400 g
  • manchego-ost efter smak
    110 g
  • färsk persilja till garnering
  • krutonger till servering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1417 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 2051.6 kJ / 490.3 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše