
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de ciruela frescas o congeladas.
- 90 g de azúcar
- ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
- 20 g de agua (si se utilizan ciruelas frescas)
- 1 vaina de vainilla solo las semillas.
- 600 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevo
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
90
g de pan tostado
nebo 90 g de galletas tipo Marías. - 20 g almendra fileteada
- Nutriční hodnoty
- na 6 porción
- Kalorie
- 2889.1 kcal / 12087.9 kJ
- Protein
- 68.4 g
- Tuk
- 140.7 g
- Sacharidy
- 353.9 g
- Vláknina
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 67.5 g
- Sodík
- 1697.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan en capas
2hod. 30min
Pastel de invierno decorativo
3hod. 25min
Lactonesa
10min
Crocanti de cacahuetes
1hod. 30min
Pudín de chocolate y mantequilla
1hod. 25min
Merengue suizo
10min
Pudins de dátiles y toffee
1hod.
Queso de nuez
30min
Arroz con leche
1hod. 30min
Croquetas de piquillo con cebolla caramelizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
9hod. 30min
Queso con pimientos confitados
50min
Dip de ajoblanco
5min