Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de ciruela, frescas o congeladas.
- 90 g de azúcar
- ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
- 20 g de agua, (si se utilizan ciruelas frescas)
- 1 vaina de vainilla, solo las semillas.
- 600 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevo
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
90
g de pan tostado
nebo 90 g de galletas, tipo Marías. - 20 g almendra fileteada
- Nutriční hodnoty
- na 6 porción
- Kalorie
- 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
- Protein
- 68.4 g
- Sacharidy
- 353.9 g
- Tuk
- 140.7 g
- Nasycený tuk
- 67.5 g
- Vláknina
- 23.2 g
- Sodík
- 1697.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
LimAnada ahumada de tomillo, jengibre y miel
5 Min
Cheesecake de durazno con flores comestibles
4h 25min
Conglomerado de piña y coco
1 Std. 30 Min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4h 30min
Barra de chocolate y caramelo con sal
2 Std. 40 Min
Barquillos de fresa
1 Std. 20 Min
Duraznos horneados con merengue
40 Min
Bombones rellenos de toffee
1 Std. 5 Min
Tarta helada de dulce de leche condensada
9 Std.
Postre chajá
11 Std. 15 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 Min