Gelatina de ciruela con bizcochos y crema de vainilla

Gelatina de ciruela con bizcochos y crema de vainilla

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porción

Suroviny

  • 750 g de ciruela frescas o congeladas.
  • 90 g de azúcar
  • ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
  • 20 g de agua (si se utilizan ciruelas frescas)
  • 1 vaina de vainilla solo las semillas.
  • 600 g de leche
  • 25 g de fécula de maíz
  • 2 huevo
  • 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 90 g de pan tostado
    90 g de galletas, tipo Marías.
  • 20 g almendra fileteada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porción

Sodík 1697.3 mg
Protein 68.4 g
Kalorie 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
Tuk 140.7 g
Vláknina 23.2 g
Nasycený tuk 67.5 g
Sacharidy 353.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...