Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g lubczyku, świeżego, liście i cienkie gałązki, pokrojone na kawałki, bez grubych łodyg (patrz wskazówka)
- 10 g soli
- 70 g oleju, plus dodatkowo 2 łyżeczki
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1598.1 kJ / 382 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1956.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min
Papryka po chorwacku (TM6)
35 min
Konfitura z płatków róży
15min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 3:1)
1h
Konfitura z zielonych pomidorów
1h 30min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1h 20 min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50 godz.
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6)
169h 10 min
Ketchup
1h 20 min
Chrzan tarty podstawowy
10min
Bezglutenowy chleb z garnka
3 Std.
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 min