Marmolada z całych jabłek

Marmolada z całych jabłek

3.9 19 rating
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
4 słoiki

Suroviny

  • 1100 g jabłek kwaśnych, nieobranych, z gniazdami nasiennymi, pokrojonych na kawałki
  • 50 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka skórki otartej z cytryny
  • 400 g wody
  • 250 g cukru żelującego 2:1
  • 1 łyżeczka oleju o neutralnym smaku np. słonecznikowego (patrz wskazówka)
  • ½ laski cynamonu
  • 2 gwiazdki anyżu
  • 30 g brandy (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Sodík 8 mg
Protein 1 g
Kalorie 1701.8 kJ / 406.8 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 102 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...