Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g zongedroogde tomaten, in stukjes
- 100 g Cheddar kaas, in stukken
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
- 30 g zonnebloemolie
- 20 g honing
- 20 g suiker
- 1 ei
- 220 g melk
- 120 g glutenvrij witte bloem
- 120 g maïszetmeel
- ½ tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl bakpoeder
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 959.8 kJ / 229.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 19.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 254 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van gehakte groenten
10min
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 dk
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2sa 30 dk
Vastensoep
30min
Vers pastadeeg
1sa
Linzenbrood
1h 55min