Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 1.8 g
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Croûtes au fromage au four
35min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Risotto alle cinque P
30min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Grittibenz sucré
2h 15 min.
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Tartare d’œufs
35min
Cake Mississippi clair
1h 15min