
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lombo de vaca bifes com 200 g cada, 3 cm de espessura aprox.
- ½ c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- água suficiente até submergir completamente os sacos (não superior ao nível máximo de 2L)
- 40 g chalotas
- 70 g manteiga com ou sem sal cortada em pedaços, mais 1 c. de sopa p/ selar
- 80 g vinho Marsala seco
- ¼ cubo de caldo de carne
- 600 g batata doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g creme de leite, mín. 30% gordura
- 1 c. chá de Pimenta verde em conserva escorrida
- 1 - 2 c. sopa de molho de soja
- ½ c. chá de gengibre seco em pó
- ½ c. chá de alho em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 660 kcal / 2770 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 891 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bife com manteiga de ervas
Žádné hodnocení
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Sopa de carne com legumes
35min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2hod. 15min
Burrito Sushi - TM6
45min
Arroz de frango com caril
Žádné hodnocení
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40min
Bolo de carne
1hod. 5min
Picadinho
40min
Cuscuz à paulista
1hod. 25min
Tutu à mineira
35min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1hod. 25min