Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
椰奶冰淇淋
- 800 克 罐裝椰奶 (400 克 x 2罐)
- 150 克 糖
- 2 大匙 椰漿粉
- 1 茶匙 天然香草精
- 1 - 2 大匙 蘭姆酒 ,依個人口味調整 (volitelně)
薑味餅乾
- 20 克 糖
- 80 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
- 110 克 黑糖
- ½ 茶匙 天然香草精
- 110 克 中筋麵粉
- ¾ 茶匙 小蘇打
- ⅛ 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 乾薑粉
- ¾ 茶匙 肉桂粉
- ⅛ 茶匙 豆蔻粉
鳳梨醬
- 200 克 新鮮鳳梨 ,切塊 ( 約2 - 3 公分)
- 100 克 鳳梨汁
- 30 克 糖
組裝
- 100 克 新鮮鳳梨 ,切塊,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2101.6 kJ / 502.3 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 84.7 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 233.4 mg