Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 720 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 356.1 mg
Alternativní recepty
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Masa de pan básica
1 Std.
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Cocas de calabacín
2h
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Pan de Viena con chorizo
45min
Pan payés con masa madre
16hod.