Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de ajonjolí
- 50 g de ajonjolí negro
- 60 g de azúcar
- 100 g de leche
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 yemas de huevo
- ¼ cdita de extracto de vainilla natural
- 2 pizcas de sal
Masa de mochi
- 140 g de azúcar
- 120 g de harina de arroz glutinoso
- 180 g de agua
- 3 - 5 cdas de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 988.4 kJ / 236.2 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 41.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Pica pau portugués
20 min
Pastel de zanahoria
2 godz. 55 min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1 godz. 30 min
Crepas dulces con piñones, pistaches y especias
3h 40min
Manakish (pan zaatar)
2h 40min
Burritos
1 godz. 30 min
Ensopado de Borrego
25 Std. 10 Min
Pay de limón con galletas
12h
Queso rallado, semi duro (300 g)
5min