Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 435.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
French Fries (Paul) Metric
1 Std. 15 Min
Pepper vinaigrette
5 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Fattoush with grilled haloumi
Žádné hodnocení
Aperol® Spritz
10 Min