Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 435.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Egg Cream
1 godz. 10 min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Pil pil sauce
5min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Barbecue Hollandaise
20 Min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Dill Cheese Dip
5min
Bread Pudding Flan
3 Std. 35 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min