Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 435.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tzatziki
20 Min
Salmorejo
2h 10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Steamed Fennel Bulbs
Žádné hodnocení
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10u.
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmorejo
10 Min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min