Zařízení & příslušenství
Panecillos artesanos
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
3 unidades
Suroviny
-
360 g de agua
-
20 g de levadura prensada fresca
-
550 g harina de fuerza
-
1 cucharadita de sal
-
copos de avena para rebozar
-
romero seco desmenuzado para rebozar
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 unidad
Sodík
787 mg
Protein
24.7 g
Kalorie
2860 kJ /
683 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
135.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Galletas de esqueleto
2hod. 20min.
Pan blanco
3hod. 10min.
Pan al vapor
2hod. 25min.
Brioche rápido
1hod. 50min.
Pan de trigo, centeno y maíz
3hod.
Baguettes parisiennes
15hod. 30min.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Focaccinas
3hod. 30min.
Crackers integrales
1hod. 40min.
Pan de agua
3hod.
Pan payés con masa madre
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min.