
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 683 kcal / 2860 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Sacharidy
- 135.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 787 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Bagels con jamón y tomate
1hod. 10min
Panecillos de espelta
16hod. 30min
Pan greñado art
3hod. 30min
Pan de caja
2hod. 15min
Grisinis trenzados
2hod. 30min
Mini baguettes rústicas
16hod. 30min
Brioche rápido
1hod. 50min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Fugazzeta rellena
1hod.
Pan de agua
3hod.
Masa de pan básica
1hod.