Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2860 kJ / 683 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 135.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 787 mg
Alternativní recepty
Pan de Viena con frutos secos
45 Min
Tortilla de patatas
35min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3hod.
Chapata con masa madre
17 Std.
Brioche rápido
1h 50min
Pan blanco
3h 10min
Pan greñado art
3h 30min
Bollo portugués (Fogaça)
3hod.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Panecillos de agua
2 Std.
Pan de agua
3hod.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min