Pizza napolitana

4.2 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 unidades

Suroviny

  • 450 g de agua
  • 360 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 3 g de levadura prensada fresca
  • 8 g de sal
  • 30 g de zumo de limón
  • 250 g de mozzarella fresca (2 bolas)
  • 200 g de tomate tamizado (passata)
  • 2 chorritos de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • hojas de albahaca fresca para decorar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 2375.6 mg
Protein 51.7 g
Kalorie 4502 kJ / 1076 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 143.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...