Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 109.8 mg
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Medias noches al vapor
2 godz.
Pan greñado art
3h 30 min
Pan picnic de tres sabores
1h 30 min
Bollitos para la cena
1h 40 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Panecillos de aceite
1h 25min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 godz. 30 min
Medias noches
1h 20 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de molde
3h