Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 109.8 mg
Alternativní recepty
Trenza de leche
2u. 30min
Pan de molde
3 Std.
Bollitos para la cena
1u. 40min
Bollitos con malvaviscos
2h
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Panecillos tiernos para desayuno
2u. 20min
Panecillos de agua
2h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min