Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 109.8 mg
Alternativní recepty
Cuernos de brioche
2u. 30min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Corona de brioche con chocolate
4 godz. 45 min
Pan de croissant
6 godz. 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Bollitos para la cena
1u. 40min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Cookies de avena con frutos secos y base de chocolate
50min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Trenza de leche
2u. 30min
Medias noches
1h 20min