Zařízení & příslušenství
苏式蟹黄鲜肉月饼
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
20 个
Suroviny
油酥面团
-
低筋面粉200 克
-
猪油100 克
水油皮面团
-
低筋面粉320 克
-
猪油120 克
-
糖20 克
-
水90 克
鲜肉内馅
-
姜 去皮切块10 克
-
猪肉肉糜400 克
-
糖10 克
-
盐 月½茶匙3 克
-
老抽10 克
-
料酒20 克
-
葱 切细末4 支
-
生抽10 克
-
蟹粉150 克
组合
-
蛋黄 打成蛋液2 颗
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
590.1 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1194.7 kJ /
285.8 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína